Flash Player Required

B2B

Putovanja

Putopisi

Galerije

Urednik

Siniša
Viđak
Putovanje
Prag iz Splita

Putovanja - Zapadna Europa - Pariz iz Splita, ZadraPutovanje u Pariz poseban je doživljaj:
Široke avenije i gorostasni Tour Eiffel,
Katedrala Notre Dame i prostrani gradski trgovi,
Ulični slikari, izvrsna vina, najbolje svjetske parfumerije
Grad mode i umjetnosti, romantičnih šetnji uz Seinu
Šarmer kojeg se ne zaboravlja – Paris!

Putovanje u Pariz iz Zadra i Splita
Polasci 2015:
03.06. U PRODAJI
24.06. U PRODAJI

Direktni let Zadar-Pariz-Zadar !

Putovanje u Pariz iz Splita i Zadra
1) srijeda
ZADAR – PARIZ
Okupljanje skupine za putovanje u Pariz u zračnoj luci Zadar u 16:00h. Za putnike iz Splita agencija organizira prijevoz uz doplatu (polazak s Rive u 14:15h). Prijava na let Zadar-Paris/Beauvais. Let 17:50h/19:55h. Ukrcaj u autobus. Naše putovanje u Pariz počet ćemo uvodnom pričom u ovaj prekrasni grad, i napravit ćemo panoramsku vožnju gradom: Slavoluk pobjede, Champs-Elysees, Place de la Concorde, Opera, Place Vendome, ... Smještaj u sobe. Noćenje #1.

Putovanje u Pariz iz Splita i Zadra
2) četvrtak
PARIZ
Doručak. U 8:30h javnim prijevozom odlazimo do središta grada. Obilazimo: Hotel de Ville, Ille-de-la-Cité, kamena koljevka Pariza, Katedrala Notre-Dame, Latinska četvrt, Boulevard St-Germain des Pres, Sorbonne, Pantheon, Luksemburška palača i vrtovi, Boulevard St-Michel. Stanka za ručak. Nastavljamo s desnom obalom Seine (Rive Droite): Les Halles, St-Eustache, Centre G. Pompidou, Rue des Rosiers, Carnavalet, place des Vosgues, Bastille. Za kraj dana odlazimo na brežuljak Montmartre. Obilazimo Sacre Coeur, Place du Tetre, Rue Lepic, Moulin Rouge. Povratak u hotel. Noćenje #2.

Putovanje u Pariz iz Splita i Zadra
3) petak
PARIZ Versailles
Doručak. Slobodan prvi dio dana u Parizu ili fakultativni izlet u Versailles (7:45h/14:15h). Putovanje u Pariz uvijek podrazumijeva i posjet ovog veličanstvenog dvorca koji je postao simbolom grada iako je 30ak km udaljen od njega. Obilazak unutrašnjosti najvećeg europskog dvorca kojeg je za svoje duge vladavine dao sagraditi Kralj Sunce, Louis XIV. Slobodno vrijeme za fotografiranje ili posjet vrtovima, te šetnju do gradske tržnice u blizini koje su brojni restorani, kavane, slastičarnice. Povratak u Pariz. Oni koji nisu bili s nama na izletu mogu nam se ovdje priključiti za nastavak obilaska: Hotel des Invalides, Musee Rodin, Napoleonov grob (pod kupolom crkve Dome des Invalides), Kraljevska vojna akademija, ... i konačno Tour Eiffel. Moguće je napraviti 60-min krstarenje rijekom Seine (preporuka – Ne propustite upoznati grad ploveći po njegovoj žili kucavici, rijeci koja ga je obilježila i stoljećima bila njegova glavna prometnica, a pogled na grad s rijeke je nezaboravan). Potom vrijeme predviđeno za uspon na najvišu građevinu u Parizu. Karte se kupuju na licu mjesta, za jednu od etaža (1., 2. ili 3.) i neminovno je čekanje u redovima – oko dva i pol sata su dovoljna za pribaviti karte, uspeti se na sve etaže i završiti posjet. Povratak u hotel. Noćenje #3.

Putovanje u Pariz iz Splita i Zadra
4) subota
PARIZ
Doručak. Odlazimo do središta grada. Šetnja oko najvećeg svjetskog muzeja Louvre. Obilazimo: Palais Royale, crkva St-Germain l'Auxerrois, Pont Neuf, Pont des Artes. Šetnju završavamo u spektakularnom unutrašnjem dvorištu Musee du Louvre. Ulazak u Musee du Louvre – obilazak zbirke najvećeg svjetskog muzeja. Nađite se oči u oči s enigmatičnom Mona Lisom, Milonskom Venerom i Nikom sa Samotrake. Ne izostavite obići Michelangelove robove, Caravaggiovu Smrt Djevice, i brojna druga djela velikana svjetske povijesti umjetnosti. Impresivna je i zbirka Egipatske umjetnosti koja nas vodi u drevni svijet faraona, mumija i čudnih pogrebnih rituala! Ako više volite noviju prošlost – apartmani Napoleona III su za Vas! Potpuno očuvani baš kao u vrijeme kada je on živio ovdje. Putovanje u Pariz bez posjeta Louvrea bilo bi kao posjet riznici bez da razgledate njene najljepše dragulje! (ručak je moguć unutar muzeja). Obilazak muzeja je individualan (za najam stručnog vodiča obratite se na vrijeme u agenciju). Nakon obilaska Louvrea slobodno vrijeme za posjet Musee d'Orsay u kojem je smještena najveća zbirka impresionista na svijetu. Predvečer odlazimo do Champs-Elysees. Ovdje možete šetati, obaviti kupnju, uspeti se na Slavoluk pobjede, jer ovdje ste na najpoznatijoj aveniji na svijetu. Povratak u hotel. Noćenje #4.

Putovanje u Pariz iz Splita i Zadra
5) nedjelja
PARIZ – ZADAR
Doručak. Odjava iz hotelskih soba i deponiranje prtljage u hotelu. Odlazimo prema crkvi Madeleine, te šetamo pokraj najboljih gastronomskih trgovina u gradu. Slijedi šetnja do Place Vendome – najelegantniji pariški trg s luksuznim hotelima i najpoznatijim draguljarnicama na svijetu. Šetnju završavamo pokraj Opera Garnier, koju je moguće posjetiti iznutra. Ostatak vremena slobodno za obližnje kultne robne kuće Galleries Lafayette, Printemps. Ponovno okupljanje skupine na recepciji hotela u 17 sati. Ukrcaj prtljage u autobus i transfer do zračne luke. Prijava na let, granične formalnosti. Let Pariz-Zadar 2055h/2255h. Za putnike iz Splita, koji su to odabrali, organizirani transfer do Rive. Putovanje u Pariz iz Zadra završava.PROMOTIVNA (akcijska)
Cijena putovanja u Pariz iz Splita, Šibenika, Zadra:
3.990 kn

PRIJAVITE SE ZA PUTOVANJE U PARIZ OVDJE!
PROMOTIVNA CIJENA VRIJEDI ZA OGRANIČENI BROJ SUDIONIKA.
NAKON POPUNE RASPOLOŽIVIH ARANŽMANA PO PROMOTIVNOJ CIJENI OBRAČUNAVA SE NOVA CIJENA.

Cijena je kalkulirana na bazi min 20 sudionika putovanja
Cijena se odnosi na smještaj u dvokrevetnoj sobi i vrijedi za cjelokupne uplate 21 dan prije polaska. Za uplate s odgodom plaćanja obratite se u agenciju.

Cijena aranžmana za putovanje u Pariz UKLJUČUJE:
Cijena aranžmana za putovanje u Pariz NE UKLJUČUJE:
PRIJAVE ZA PUTOVANJE U PARIZ:
DODATNA PITANJA VEZANA ZA PUTOVANJE U PARIZ:
Za eventualna dodatna pitanja možete se obratiti:
Siniša Viđak 091.31.33.354.
Radnim danom od 8:00h do 20:00h.
Ili u agenciju na 021 / 344 842
Putovanje u Pariz iz Splita, uz iskusne organizatore i povoljnu cijenu: Široke avenije, katedrala Notre Dame, grad mode i umjetnosti, šarmer kojeg se ne zaboravlja.

Navedene satnice unutar programa može izmijeniti turistički pratitelj ovisno o uvjetima tijekom realizacije programa;
(1) Prilikom prijave za putovanje PUTNIK SNOSI ODGOVORNOST agenciji u pisanom obliku dostaviti podatke o sebi koji su ISTOVJETNI onima navedenim na putnom dokumentu (putovnica ili osobna iskaznica za države EU). Zrakoplovne karte izdaju se na ime prezime i ostale podatke iz prijavnice / ugovora. U slučaju da podaci nisu istovjetni PUTNIK SNOSI TROŠAK IZDAVANJA ZRAKOPLOVNIH KARTI na licu mjesta. (2) Preporučeno je na putovanje nositi preslik putnog dokumenta koji će tijekom boravka na odredištu biti u ručnoj prtljazi, dok putni dokument pohranite u sobi ili u hotelskom sefu. U slučaju krađe putnog dokumenta putnik plaća asistenciju vodiča za izdavanje putnog lista kao zamjene za putni dokument na licu mjesta u iznosu od 50€; (3) Agencija nije odgovorna za eventualna kašnjenja zrakoplova; (4) Izmjene satnica letova su moguće, te će putnici o eventualnim izmjenama biti obaviješteni; (5) Ovo je grupno putovanje pa agencija zadržava pravo odgode termina polaska ili otkaza putovanja zbog nedovoljnog broja prijavljenih. U ovom slučaju putnike obavještavamo o statusu putovanja najkasnije 10 dan prije predviđenog polaska. (6) Putovanje se organizira pod uvjetima definiranim „Općim uvjetima organizacije turističkih aranžmana“ turističke agencije F-TOURS putovanja d.o.o. (7) Fakultativni izleti organiziraju se na bazi min 15 prijavljenih, osim u slučaju da je drukčije navedeno; (8) U slučaju značajnog porasta cijena na svjetskom tržištu ili povišenja tečaja kune prema euru (1 EMU = 7,8 HRK), a od datuma objave aranžmana agencija zadržava pravo korekcije cijene. (9) minimalni broj prijavljenih za ovo putovanje: 15.

Datum objave aranžmana: 16.07.2014.

 
© Copyright 2015 F-tours putovanja d.o.o.