Flash Player Required

B2B

Putovanja

Putopisi

Galerije

Urednik

Siniša
Viđak
Putovanje
Prag iz Splita

Putovanja - Zapadna Europa - Pariz iz Splita, Zadra

DIREKTNI LET PARIZ ZADAR PARIZ
Polasci 2015: 16.09.  /  07.10.  /  14.10.
Putovanje u Pariz iz Splita i Zadra

1) srijeda
ZADAR – PARIZ
Okupljanje skupine za putovanje u Pariz u 16:10h u zračnoj luci Zadar. Za putnike iz Splita agencija organizira transfer uz doplatu koja ovisi o broju prijavljenih. Upoznavanje s pratiteljem skupine i obvezna podjela ukrcajnih karata za zrakoplov. Nakon graničnih formalnosti let Zadar-Beauvais (Pariz) 17:50h/19:55h. Ukrcaj u autobus i transfer do hotela uz uvodnu priču o gradu. Smještaj i noćenje. #1.
PARIZ IZ SPLITA
2) četvrtak
PARIZ
Doručak. Odlazimo prema gradskom središtu. Obilazak otičića Ile-de-la-Cite i Rive Gauche (Lijeva obala, Latinska četvrt). Ovo je kamena koljevka Pariza, srce Pariza i Francuske. Obilazimo: Katedrala Notre Dame, Latinska četvrt, Sveučilište Sorbona, Panteon, Luksemburški park s palačom, Trg St-Michel. Nakon obilaska slobodno vrijeme za ručak. Popodne odlazimo prema najpoznatijoj građevini u Parizu i vjerojatno na svijetu: Eiffelov toranj. Čelična konstrukcija iz 1889. nevjerojatne elegancije s koje se pruža krasan pogled na grad. Zbog gužvi neminovno je čekanje u redovima za kupnju karata i uspon do III. kata (najčešće je dostatno dva i pol sata za posjet). Dan ćemo privesti kraju na slavnoj aveniji Champs-Elysees na vrhu koje se nalazi Slavoluk pobjede, a uz koju se nižu trgovine, restorani i kavane. Povratak u hotel. Noćenje #2.
PARIZ IZ SPLITA
3) petak
PARIZ – VERSAILLES
Doručak. Slobodno jutro do 14 sati ili fakultativni izlet u Versailles (raniji polazak). Putovanje u Pariz uvijek podrazumijeva i posjet ovog veličanstvenog dvorca koji je postao simbolom grada iako je 30ak km udaljen od njega. Obilazak unutrašnjosti najvećeg europskog dvorca kojeg je za svoje duge vladavine dao sagraditi Kralj Sunce, Louis XIV. Slobodno vrijeme za fotografiranje ili posjet vrtovima, te šetnju do gradske tržnice u blizini koje su brojni restorani, kavane, slastičarnice. Okupljanje u 13 sati i povratak u Pariz. Popodne obilazimo Musee du Louvre, najveći muzej na svijetu! Nađite se oči u oči s enigmatičnom Mona Lisom, Milonskom Venerom i Nikom sa Samotrake. Ne izostavite obići Michelangelove robove, Caravaggiovu Smrt Djevice, i brojna druga djela velikana svjetske umjetnosti. Impresivna je i zbirka Egipatskih starina koja nas vodi u drevni svijet faraona, mumija i čudnih pogrebnih rituala! Putovanje u Pariz bez posjeta Louvrea bilo bi kao posjet riznici bez da razgledate njene najljepše dragulje! Obilazak muzeja je individualan (za najam stručnog vodiča obratite se na vrijeme u agenciju). Oko 19 sati odlazimo do brežuljka Montmartre. Obilazimo crkvu Sacre-Coeur, trgić Place du Tetre, uličicu Rue Lepic, i na kraju Moulin Rouge. Uživamo u boemskoj atmosferi, gledajući rad uličnih slikara, portretista i karikaturista. Povratak u hotel po želji. Noćenje #3.
PARIZ IZ SPLITA
4) subota
PARIZ
Doručak. Odlazak do Sainte-Chapelle na otoku Ile-de-la-Cite, u kojoj imate priliku vidjeti najljepše vitraje na svijetu, a sama arhitektura Kraljevske kapele je jedan od vrhunaca gotike. Slijedi ležerna šetnja Desnom obalom, Rive Droite, kroz četvrti les Halles, Baubourg, Marais. Obilazimo Place Chatellet, Theatre Chatelet, Theatre de Ville, Les Halles, Crkva sv. Stošije, Muzej suvremene umjetnosti G. Pompidou, Marais, Židovska četvrt, Muzej Carnavalet, Trg des Vosgues, Place Bastille, Rue Saint Antoine. Slobodno vrijeme za ručak. Odlazak do Opera Garnier, koju je moguće posjetiti iznutra. Ostatak vremena slobodno za obližnje kultne robne kuće Galleries Lafayette, Printemps (ne rade nedjeljom). Ostatak dana (večeri) slobodan. Noćenje #4.
PARIZ IZ SPLITA
5) nedjelja
PARIZ – ZADAR
Doručak. Odjava iz hotelskih soba i deponiranje prtljage u hotelu. Odlazimo do Invalides. U velikom kompleksu Hotel des Invalides kojeg je podigao Louis XIV. nalazi se i slavna crkva Dome des Invalides u kojoj su pokopani ratni velikani Francuske, poput generala Ferdinand Foch i Napoleon Bonaparte. U neposrednoj blizini je i Musee Rodin. Ovdje imate priliku razgledati kipove ovog zanimljivog umjetnika, smještene u prekrasnu palaču s ružičnjakom. Šetamo prema Seini, razgledamo Most Alexander III., Petite Palais i Grande Palais, Place de la Concorde, te ulazimo u vrtove Tuileries. U neposrednoj blizini je Musee d’Orsay s fantastičnom zbirkom Impresionista, kao i Musee de l’Orangerie s djelima Claude Monet (lopoči). Ostatak dana slobodan do ponovnog okupljanja na recepciji hotela u 17 sati. Ukrcaj prtljage u autobus i transfer do zračne luke. Prijava na let, granične formalnosti. Let Pariz-Zadar 20:20h/22:20h. Putovanje u Pariz iz Splita i Zadra završava.

REDOVNA CIJENA 4.490 kn
CIJENA S POPUSTOM* 3.990 kn
* cijena vrijedi za sve prijavljene do 24.08.2015.

PRIJAVITE SE ZA PUTOVANJE U PARIZ OVDJE!
NAKON POPUNE RASPOLOŽIVIH ARANŽMANA PO PROMOTIVNOJ CIJENI OBRAČUNAVA SE NOVA CIJENA.
Cijena je kalkulirana na bazi min 15 sudionika putovanja
Cijena se odnosi na smještaj u dvokrevetnoj sobi i vrijedi za cjelokupne uplate 21 dan prije polaska. Za uplate s odgodom plaćanja obratite se u agenciju.

Cijena aranžmana za putovanje u Pariz UKLJUČUJE:
Cijena aranžmana za putovanje u Pariz NE UKLJUČUJE:
PRIJAVE ZA PUTOVANJE U PARIZ: OVDJE

VAŽNE informacije za putovanje u Pariz iz Splita / Zadra !!!
(1) Prilikom prijave za putovanje PUTNIK SNOSI ODGOVORNOST agenciji u pisanom obliku dostaviti podatke koji su ISTOVJETNI onima navedenim na putnom dokumentu (putovnica ili osobna iskaznica za države EU). Zrakoplovne karte izdaju se na ime prezime i ostale podatke iz prijavnice / ugovora. U slučaju da podaci nisu istovjetni PUTNIK SNOSI TROŠAK IZDAVANJA ZRAKOPLOVNIH KARTI na licu mjesta.
(2) Preporučeno je na putovanje nositi preslik putnog dokumenta koji će tijekom boravka na odredištu biti u ručnoj prtljazi, dok putni dokument pohranite u sobi ili u hotelskom sefu. U slučaju krađe putnog dokumenta putnik plaća asistenciju vodiča za izdavanje putnog lista kao zamjene za putni dokument na licu mjesta u iznosu od 50€;
(3) Agencija nije odgovorna za eventualna kašnjenja zrakoplova;
(4) Izmjene satnica letova su moguće, te će putnici o eventualnim izmjenama biti obaviješteni – u ovom slučaju prilagođavamo program na koji putnici NEMAJU pravo reklamacije;
(5) Ovo je grupno putovanje pa agencija zadržava pravo odgode termina polaska ili otkaza putovanja zbog nedovoljnog broja prijavljenih. U ovom slučaju putnike obavještavamo o statusu putovanja najkasnije 10 dan prije predviđenog polaska.
(6) Putovanje se organizira pod uvjetima definiranim „Općim uvjetima organizacije turističkih aranžmana“ turističke agencije F-TOURS putovanja d.o.o.
(7) Fakultativni izleti organiziraju se na bazi min 15 prijavljenih, osim u slučaju da je drukčije navedeno;
(8) U slučaju značajnog porasta cijena na svjetskom tržištu ili povišenja tečaja kune prema euru (1 EMU = 7,8 HRK), a od datuma objave aranžmana agencija zadržava pravo korekcije cijene.
(9) minimalni broj prijavljenih za ovo putovanje: 15.

Datum objave aranžmana: 03.08.2015.

Kontakt:
Siniša Viđak mob 091 / 31. 33. 354.


© Copyright 2015 F-tours putovanja d.o.o.