Flash Player Required

B2B

Putovanja

Putopisi

Galerije

Urednik

Siniša
Viđak
Putovanje
Putovanje u Abu Dhabi
Putovanje u Albaniju
Putovanje u Amsterdam
Putovanje u Andaluziju
Putovanje u Argentinu
Putovanje_u_zemlje_Baltika
Putovanje u Barcelonu
Putovanje Balkan
Putovanje u Beč
Putovanje u Beneluks
Putovanje u Berlin
Putovanje u Brazil
Putovanje u Budimpeštu
Putovanje u Crnu Goru
Putovanje u Disneyland Pariz
Putovanje u Dubai
Putovanje u dvorce Bavarske
Putovanje u dvorce Loire
Putovanje u Egipat
Putovanje u Gardaland
Putovanje u Grčku
Putovanje u irsku
Istanbul
Putovanje u Izrael
Putovanje u Jordan
Putovanje u Kapadociju
Krstarenja
Putovanje u London
Putovanje u Madrid
Putovanje u Maroko
Putovanje u Napulj
Putovanje na Oktoberfest
Putovanje na Olimp
Putovanje u Pariz
Putovanje_u_Sankt_Petersburg
Putovanje u Poljsku
Putovanje u Portugal
Putovanje u Prag
Putovanje u Rim
Putovanje na Sardiniju
Putovanje u Salzburg
Putovanje u Siciliju
Putovanje u Toskanu
Putovanje u Tunis
Putovanje u Tursku
Putovanje na Velebit
Putovanje u Veneciju

Putovanja - Zapadna Europa - Pariz iz Splita / ZadraPutovanje u Pariz poseban je doživljaj:
Široke avenije i gorostasni Tour Eiffel,
Katedrala Notre Dame i prostrani gradski trgovi,
Ulični slikari, izvrsna vina, najbolje svjetske parfumerije
Grad mode i umjetnosti, romantičnih šetnji uz Seinu
Šarmer kojeg se ne zaboravlja – Paris!

PUTOVANJE U PARIZ IZ SPLITA, ŠIBENIKA, ZADRA

Putovanje u Pariz iz Splita i Zadra
1) utorak 07.10.'14.
ZADAR – PARIZ
Okupljanje skupine za putovanje u Pariz Iz Splita u zračnoj luci Zadar u 16:30h. Prijava na let Zadar-Paris/Beauvais. Let 1825/2030. Granične formalnosti, preuzimanje prtljage, te ukrcaj u autobus. Naše putovanje u Pariz počet ćemo panoramskom vožnjom u pratnji vodiča: Slavoluk pobjede, Trocadero, Palais Chaillot, Tour Eiffel, Champs de Mars, Kraljevska vojna akademja, Hotel des Invalides, Place de la Concorde, Louvre, Hotel de Ville, Place Vendome, Opera, Madeleine, Champs-Elysees. Slijedi odlazak u hotel – smještaj u sobe. Noćenje #1.

Putovanje u Pariz iz Splita i Zadra
2) srijeda 08.10.'14.
PARIZ
Doručak. Putovanje u Pariz iz Splita započinjemo posjetom najpoznatijoj građevini na svijetu: U 8:30h javnim prijevozom odlazimo u posjet Tour Eiffel. Vrijeme predviđeno za uspon na najvišu građevinu u Parizu. Karte se kupuju na licu mjesta, za jednu od etaža (1., 2. ili 3.) i neminovno je čekanje u redovima – oko dva i pol sata su dovoljna za pribaviti karte, uspeti se na sve etaže i završiti posjet. Slijedi fakultativna plovidba po rijeci Seine. Ne propustite upoznati grad ploveći po njegovoj žili kucavici, rijeci koja ga je obilježila i stoljećima bila njegova glavna prometnica, a pogled na grad s rijeke je nezaboravan. Nakon krstarenja odlazimo na najpoznatiju aveniju svijeta, Champs-Elysees. Slobodno vrijeme za ručak, šetnju i šoping. Vrijeme možete iskoristiti i za uspon na Slavoluk pobjete (Arc de Triomphe). Kasnije popodne zajednički odlazak na brežuljak Montmartre. Ovo je legendarno mjesto na kojem se još uvijek osjeća duh boema koji su ovdje živjeli i stvarali. Šetnja do crkve Presvetog srca Isusovog (Sacre Coeur), Place du Tertre, te niz ulicu Rue Lepic do Moulin Rouge. Noćenje #2.

Putovanje u Pariz iz Splita i Zadra
3) četvrtak 09.10.'14.
PARIZ
Doručak. Putovanje u Pariz iz Splita dovodi nas do srca francuske metropole: U 8:30h odlazak u središte grada javnim prijevozom. Obilazak otoka Ille-de-la-Cité, kamene koljevke Pariza. Obilazak Notre-Dame, Sainte-Chapelle (ulaznica na licu mjesta) gdje se nalaze najljepši vitraji na svijetu. Ovo čudesno mjesto je možda vrhunac gotičkog načina gradnje. Slijedi šetnja Lijevom obalom: Latinska četvrt, Sorbonne, Luksemburška palača i vrtovi, Pantheon, Saint Etienne du Mont, Boulevard St-Michel. Slobodno vrijeme za ručak u Latinskoj četvrti. U poslijepodnevnim satima šetnja Desnom obalom preko četvrti Les Halles, Beabourg i Marais. Ovdje upoznajemo parišku građansku stranu, obilazimo: Les Halles, crkva Sainte Eustache, Centre Georges Pompidou, ulica Ružičnjaka (Židovska četvrt), Muzej grada Carnavalet, Place des Vosges, Place Bastille s Operom Bastille. Ostatak večeri slobodan. Noćenje #3.

Putovanje u Pariz iz Splita i Zadra
4) petak 10.10.'14.
PARIZ
Doručak i slobodan dan u Parizu ili fakultativni izlet u Versailles. Putovanje u Pariz uvijek podrazumijeva i posjet ovog veličanstvenog dvorca koji je postao simbolom grada iako je 30ak km udaljen od njega. Obilazak unutrašnjosti najvećeg europskog dvorca kojeg je za svoje duge vladavine dao sagraditi Kralj Sunce, Louis XIV. Slobodno vrijeme za fotografiranje ili posjet vrtovima, te šetnju do gradske tržnice u blizini koje su brojni restorani, kavane, slastičarnice. Povratak u Pariz sredinom dana. Nastavljamo upoznavati velikane Francuske: Obilazak kompleksa Hotel des Invalides u sklopu kojega je Napoleonov grob, Vojni muzej Francuske, a u blizini Musee Rodin. Ostatak dana slobodan. Noćenje #4.

Putovanje u Pariz iz Splita i Zadra
5) subota 11.10.'14.
PARIZ – ZADAR
Doručak. Odjava iz hotelskih soba i deponiranje prtljage u hotelu. Putovanje u Pariz iz Splita privodimo kraju: otkrivamo kultno mjesto svjetske umjetnosti u srcu grada Pariza. Šetnja Ulazak u Musee du Louvre – obilazak zbirke najvećeg svjetskog muzeja. Nađite se oči u oči s enigmatičnom Mona Lisom, Milonskom Venerom i Nikom sa Samotrake. Ne izostavite obići Michelangelove robove, Caravaggiovu Smrt Djevice, i brojna druga djela velikana svjetske povijesti umjetnosti. Impresivna je i zbirka Egipatske umjetnosti koja nas vodi u drevni svijet faraona, mumija i čudnih pogrebnih rituala! Ako više volite noviju prošlost – apartmani Napoleona III su za Vas! Potpuno očuvani baš kao u vrijeme kada je on živio ovdje. Putovanje u Pariz bez posjeta Louvrea bilo bi kao posjet riznici bez da razgledate njene najljepše dragulje! (ručak je moguć unutar muzeja). Obilazak muzeja je individualan (za najam stručnog vodiča obratite se na vrijeme u agenciju). Ostatak dana slobodno vrijeme. Ponovno okupljanje skupine na recepciji hotela u 17 sati. Ukrcaj prtljage u autobus i transfer do zračne luke. Prijava na let, granične formalnosti. Let Pariz-Zadar 2055h/2255h. Putovanje u Pariz iz Zadra završava.PROMOTIVNA
Cijena putovanja u Pariz iz Splita, Šibenika, Zadra:
3.490 kn

PRIJAVITE SE ZA PUTOVANJE U PARIZ OVDJE!
PROMOTIVNA CIJENA VRIJEDI ZA OGRANIČENI BROJ SUDIONIKA.
NAKON POPUNE RASPOLOŽIVIH ARANŽMANA PO PROMOTIVNOJ CIJENI OBRAČUNAVA SE CIJENA OD 3.750 kn.

Cijena je kalkulirana na bazi 15 sudionika putovanja
Cijena se odnosi na smještaj u dvokrevetnoj sobi i vrijedi za cjelokupne uplate 21 dan prije polaska. Za uplate s odgodom plaćanja obratite se u agenciju.

Cijena aranžmana za putovanje u Pariz UKLJUČUJE:
Cijena aranžmana za putovanje u Pariz NE UKLJUČUJE:
PRIJAVE ZA PUTOVANJE U PARIZ:
DODATNA PITANJA VEZANA ZA PUTOVANJE U PARIZ:
Za eventualna dodatna pitanja možete se obratiti:
Siniša Viđak 091.31.33.354.
Radnim danom od 8:00h do 20:00h.
Ili u agenciju na 021 / 344 842
Putovanje u Pariz iz Splita, uz iskusne organizatore i povoljnu cijenu: Široke avenije, katedrala Notre Dame, grad mode i umjetnosti, šarmer kojeg se ne zaboravlja.

Navedene satnice unutar programa može izmijeniti turistički pratitelj ovisno o uvjetima tijekom realizacije programa;
(1) Prilikom prijave za putovanje PUTNIK SNOSI ODGOVORNOST agenciji u pisanom obliku dostaviti podatke o sebi koji su ISTOVJETNI onima navedenim na putnom dokumentu (putovnica ili osobna iskaznica za države EU). Zrakoplovne karte izdaju se na ime prezime i ostale podatke iz prijavnice / ugovora. U slučaju da podaci nisu istovjetni PUTNIK SNOSI TROŠAK IZDAVANJA ZRAKOPLOVNIH KARTI na licu mjesta. (2) Preporučeno je na putovanje nositi preslik putnog dokumenta koji će tijekom boravka na odredištu biti u ručnoj prtljazi, dok putni dokument pohranite u sobi ili u hotelskom sefu. U slučaju krađe putnog dokumenta putnik plaća asistenciju vodiča za izdavanje putnog lista kao zamjene za putni dokument na licu mjesta u iznosu od 50€; (3) Agencija nije odgovorna za eventualna kašnjenja zrakoplova; (4) Izmjene satnica letova su moguće, te će putnici o eventualnim izmjenama biti obaviješteni; (5) Ovo je grupno putovanje pa agencija zadržava pravo odgode termina polaska ili otkaza putovanja zbog nedovoljnog broja prijavljenih. U ovom slučaju putnike obavještavamo o statusu putovanja najkasnije 10 dan prije predviđenog polaska. (6) Putovanje se organizira pod uvjetima definiranim „Općim uvjetima organizacije turističkih aranžmana“ turističke agencije F-TOURS putovanja d.o.o. (7) Fakultativni izleti organiziraju se na bazi min 15 prijavljenih, osim u slučaju da je drukčije navedeno; (8) U slučaju značajnog porasta cijena na svjetskom tržištu ili povišenja tečaja kune prema euru (1 EMU = 7,8 HRK), a od datuma objave aranžmana agencija zadržava pravo korekcije cijene. (9) minimalni broj prijavljenih za ovo putovanje: 15.

Datum objave aranžmana: 16.07.2014.

 
© Copyright 2014 F-tours putovanja d.o.o.