Flash Player Required

B2B

Putovanja

Putopisi

Galerije

Urednik

Siniša
Viđak
Putovanje
Putovanje u Abu Dhabi
Putovanje u Albaniju
Putovanje u Amsterdam
Putovanje u Andaluziju
Putovanje u Argentinu
Putovanje_u_zemlje_Baltika
Putovanje u Barcelonu
Putovanje Balkan
Putovanje u Beč
Putovanje u Beneluks
Putovanje u Berlin
Putovanje u Brazil
Putovanje u Budimpeštu
Putovanje u Crnu Goru
Putovanje u Disneyland Pariz
Putovanje u Dubai
Putovanje u dvorce Bavarske
Putovanje u dvorce Loire
Putovanje u Egipat
Putovanje u Gardaland
Putovanje u Grčku
Putovanje u irsku
Istanbul
Putovanje u Izrael
Putovanje u Jordan
Putovanje u Kapadociju
Krstarenja
Putovanje u London
Putovanje u Madrid
Putovanje u Maroko
Putovanje u Napulj
Putovanje na Oktoberfest
Putovanje na Olimp
Putovanje u Pariz
Putovanje_u_Sankt_Petersburg
Putovanje u Poljsku
Putovanje u Portugal
Putovanje u Prag
Putovanje u Rim
Putovanje na Sardiniju
Putovanje u Salzburg
Putovanje u Siciliju
Putovanje u Toskanu
Putovanje u Tunis
Putovanje u Tursku
Putovanje na Velebit
Putovanje u Veneciju

Putovanja - Zapadna Europa - Pariz iz ZadraPutovanje u Pariz poseban je doživljaj:
Široke avenije i gorostasni Tour Eiffel,
Katedrala Notre Dame i prostrani gradski trgovi,
Ulični slikari, izvrsna vina, najbolje svjetske parfumerije
Grad mode i umjetnosti, romantičnih šetnji uz Seinu
Šarmer kojeg se ne zaboravlja – Paris!

PUTOVANJE U PARIZ IZ SPLITA, ŠIBENIKA, ZADRA

Slična putovanja:
POLAZAK PARIZ IZ SPLITA / ZADRA 15.04.2014. > OVDJE

POLAZAK PARIZ IZ SPLITA / ZADRA 19.04.2014.
ŠIFRA ARANŽMANA ZA putovanje u Pariz iz Splita EX14-135

Putovanje u Pariz iz Splita i Zadra
1) subota 19.4.2014.
SPLIT / ZADAR – PARIZ
Okupljanje skupine za putovanje u Pariz u 16:30 sati u zračnoj luci Zadar (agencija organizira transfer iz Splita, a cijena ovisi o broju prijavljenih). Prijava na let Zadar-Paris/Beauvais. Let 1825/2030. Granične formalnosti, preuzimanje prtljage, te ukrcaj u autobus. Transfer prema hotelu uz kraću večernju panoramsku vožnju u pratnji vodiča: Slavoluk pobjede, Champs-Elysees, Place de la Concorde, Madeleine, Opera, Plce Vendome, Louvre, Hotel de Ville, Ile de la Cite. Smještaj u sobe. Noćenje #1.

Putovanje u Pariz iz Splita i Zadra
2) nedjelja 20.4.2014.
PARIZ Notre Dame & Louvre & Latinska četvrt
Doručak. Na stanici podzemne željeznice, uz asistenciju vodiča pribavljamo karte i upoznajemo se s načinom korištenja javnog prijevoza. Odlazak u središte grada i obilazak otoka Ille-de-la-Cité, kamene koljevke Pariza. Obilazak Notre-Dame, Sainte-Chapelle (ulaznica na licu mjesta) gdje se nalaze najljepši vitraji na svijetu. Ovo čudesno mjesto je možda vrhunac gotičkog načina gradnje. Slijedi šetnja Lijevom obalom: Latinska četvrt, Sorbonne, Luksemburška palača i vrtovi, Pantheon, Saint Etienne du Mont, Pont Neuf. Slobodno vrijeme za ručak u Latinskoj četvrti. Popodne odlazimo do najvećeg muzeja Zapada: Musee Louvre. Nađite se oči u oči s enigmatičnom Mona Lisom, Milonskom Venerom i Nikom sa Samotrake. Ne izostavite obići Michelangelove robove, Caravaggiovu Smrt Djevice, i brojna druga djela velikana svjetske povijesti umjetnosti. Impresivna je i zbirka Egipatske umjetnosti koja nas vodi u drevni svijet faraona, mumija i čudnih pogrebnih rituala! Ako više volite noviju prošlost – apartmani Napoleona III su za Vas! Potpuno očuvani baš kao u vrijeme kada je on živio ovdje. Putovanje u Pariz bez posjeta Louvrea bilo bi kao posjet riznici bez da razgledate njene najljepše dragulje! Navečer preporučamo Latinska četvrt. Noćenje #2.

Putovanje u Pariz iz Splita i Zadra
3) ponedjeljak 21.4.2014.
PARIZ Champs-Elysees, Tour Eiffel, Montmartre
Doručak. Danas upoznajemo Desnu obalu (Rive Droite): Les Halles, crkva Sainte Eustache, ulica Montorgueil, Centre Georges Pompidou, ulica Ružičnjaka (Židovska četvrt), Muzej grada Carnavalet, Place des Vosges, Place Bastille s Operom Bastille. Ovdje otkrivamo dušu građanskog Pariza, koji je za razliku od „aristokratske“ lijeve obale uvijek bio revolucionaran, snalažljiv u trgovini iako ne i obdaren povlasticama. Danas je četvrt Marais najtraženija gradska četvrt za stanovanje. Odlazimo do Champs-Elysees, najpoznatije avenije na svijetu. Ovdje imamo slobodno vrijeme za ručak, šetnju, uspon na Slavoluk pobjede. Kasnije popodne posjet Tour Eiffel i uspon na najvišu građevinu u Parizu. Karte se kupuju na licu mjesta, za jednu od etaža (1., 2. ili 3.) i neminovno je čekanje u redovima – tri sata su dovoljna za pribaviti karte, uspeti se na sve etaže i završiti posjet. Slijedi fakultativna plovidba po rijeci Seine. Ne propustite upoznati grad ploveći po njegovoj žili kucavici, rijeci koja ga je obilježila i stoljećima bila njegova glavna prometnica, a pogled na grad s rijeke je nezaboravan. Zajednički odlazak na brežuljak Montmartre. Ovo je legendarno mjesto na kojem se još uvijek osjeća duh boema koji su ovdje živjeli i stvarali. Šetnja do crkve Presvetog srca Isusovog (Sacre Coeur), Place du Tertre, te niz ulicu Rue Lepic do Moulin Rouge. Noćenje #3.

Putovanje u Pariz iz Splita i Zadra
4) utorak 22.4.2014.
PARIZ – ZADAR / SPLIT
Doručak i odjava iz hotelskih soba u 9:00h (okupljanje s prtljagom na recepciji – prtljagu ćemo deponirati u sobu za prtljagu kao grupa u isto vrijeme). Slobodno vrijeme u Parizu za individualne programe. Predlažemo jedan od gradskih muzeja (d'Orsay, Orangerie, ...) ili šoping (Gallerie Lafayette, ulica Rivoli, ...). Ponovno okupljanje na recepciji hotela u 16:45 sati. Transfer do zračne luke (uključen u cijenu aranžmana). Prijava na let, granične formalnosti. Let Paris Beauvais – Zadar 20:55h/22:55h. Naše putovanje u Pariz završava.FIRST MINUTE
Cijena putovanja u Pariz iz Splita, Šibenika, Zadra:
2.990 kn

PRIJAVITE SE ZA PUTOVANJE U PARIZ OVDJE!

Cijena je kalkulirana na bazi 30 sudionika putovanja
Cijena se odnosi na smještaj u dvokrevetnoj sobi i vrijedi za cjelokupne uplate do polaska

Cijena aranžmana za putovanje u Pariz UKLJUČUJE:
Cijena aranžmana za putovanje u Pariz NE UKLJUČUJE:
NAPOMENE vezane za putovanje u Pariz iz Splita:
PRIJAVE ZA PUTOVANJE U PARIZ:
DODATNA PITANJA VEZANA ZA PUTOVANJE U PARIZ:
Za eventualna dodatna pitanja možete se obratiti:
Siniša Viđak 091.31.33.354.
Radnim danom od 8:00h do 20:00h.
Ili u agenciju na 021 / 344 842
Putovanje u Pariz iz Splita, uz iskusne organizatore i povoljnu cijenu: Široke avenije, katedrala Notre Dame, grad mode i umjetnosti, šarmer kojeg se ne zaboravlja.

(1) Navedene satnice unutar programa može izmijeniti turistički pratitelj ovisno o uvjetima tijekom realizacije programa; (2) Ovo je grupno putovanje pa agencija zadržava pravo odgode termina polaska ili otkaza putovanja zbog nedovoljnog broja prijavljenih. U ovom slučaju putnike obavještavamo o statusu putovanja najkasnije 21 dan prije predviđenog polaska. (3) Putovanje se organizira pod uvjetima definiranim „Općim uvjetima organizacije turističkih aranžmana“ turističke agencije F-TOURS putovanja d.o.o. (4) Fakultativni izleti organiziraju se na bazi min 30 prijavljenih, osim u slučaju da je drukčije navedeno; (5) U slučaju značajnog porasta cijena na svjetskom tržištu ili povišenja tečaja kune prema euru (1 EMU = 7,8 HRK), a od datuma objave aranžmana agencija zadržava pravo korekcije cijene. (6) minimalni broj prijavljenih za ovo putovanje: 30
.

Datum objave aranžmana: 24.03.2014. 


 
© Copyright 2014 F-tours putovanja d.o.o.